Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

422 commentaren van in totaal 422 beoordelingen
Verkoop
Almar van Emst (Maarssen)
16/05/2018
10

Vriendelijk, transparant en eerlijk

Verkoop
Hans Angenent (Nieuwegein )
16/05/2018
10

Zeer vriendelijke en een heel persoonlijke service en adviezen

Service
Mevrouw M.Mijnals (Utrecht)
09/05/2018
8

Ze zijn betrouwbaar. de auto hoefde niet een week in de garage bij hun te staan.Ik kreeg binnen 3 dagen een terugkoppeling.

Verkoop
Stephan van Zundert
08/05/2018
10

Zeer professioneel, duidelijk en service gericht. Deze dealer blijf ik dus ook gebruiken voor het onderhoud van de auto. Alles voelde meteen vertrouwd aan.

Service
N Jongerius
02/05/2018
7

Prijzen worden niet gespecificeerd op de rekening vermeld en de prijs is vrij hoog voor een eerste beurs na 6000 km

Verkoop
R. van Beijsterveldt
02/05/2018
10

Klantvriendelijk, meedenkend met de klant, je wordt als individu/mens behandeld en er wordt goed met je meegedacht. Prijsonderhandeling ging zeer soepel.

Service
Richard Bot
02/05/2018
8

Goede service

Service
Anneke ban Mourik (Utrecht)
18/04/2018
10

Zeer vriendelijke mensen en prettig geholpen

Verkoop
J. Markus
12/04/2018
10

Locatie goed, gebouw ziet er goed uit.

Verkoop
Jozua Sijsling (Utrecht)
12/04/2018
9

Goede zaken, vlot en transparant. Erg tevreden met de service. Positief verrast door de transparantie van de verkoper.

Verkoop
Mevr. Kuwahara (Amsterdam )
10/04/2018
10

Vriendelijke en deskundige advisering welke auto bij mij past

Service
van der STAR F (Purmerend)
05/04/2018
10

Het is een goede garage

Service
paul de veld (mijdrecht)
29/03/2018
10

alles zeer goed afgehandeld en advies over alles en de koffie is lekker en naar occassion kijken is ook leuk

Verkoop
Lia Draaisma
28/03/2018
9

Vriendelijk en deskundig personeel

Verkoop
Han Kerkhoven
21/03/2018
10

Betrouwbaar bedrijf, prima service en Toyota is een fijn merk.

Service
Wil van der lugt. (Maarssen.)
15/03/2018
9

Vriendelijke medewerkers

Service
Hans Berg (Utrecht)
07/03/2018
10

Vriendelijk personeel, ter zake kundig. Eerlijk advies. Als je moet wachten hebben ze leuke auto's staan om even bij weg te dromen en uitstekende koffie.

Service
Louis Peeters (Utrecht)
07/03/2018
9

Snelle, goede service. Betrouwbaar. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Service
Albert van der Velden (Utrecht)
14/02/2018
8

Prima service; wegbreng en ophaalservice ook dik in orde. Alles naar wens geregeld.

Service
Henca van Hees (Utrecht)
14/02/2018
10

Vanaf het eerste moment was er een betrouwbare band tussen verkoper en mijzelf. Goed voorgelicht en gekeken naar mijn behoefte en eisen w.b. het model.

Verkoop
tpl ho (utrecht)
31/01/2018
10

alles is oke

Service
Nevrouw van Noord (Utrecht)
24/01/2018
10

Goede service. Meedenkend.

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Om dat ze eerlijk en bereid zijn ook als de klant even moeilijk zit € te helpen waar kan .top ik kan niet anders zeggen.

Service
Anoniem
28/12/2017
9

goed bedrijf vriendelijk en prima service

Service
Anoniem
27/12/2017
3

lange wachttijden werkplaats, geen klantgerichte receptie.

Service
Anoniem
20/12/2017
8

Altijd klant vriendelijk en behulpzaam

Service
D Brouwer (Nieuwegein)
20/12/2017
9

Aardig personeel, ze denken mee.

Service
Arnaud satter (Utrecht)
19/12/2017
8

Vriendelijk en deskundig. Ik wordt herkend.

Service
Anoniem
14/12/2017
0

Zij voeren de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden niet uit. Receptie is onvriendelijk en de prijzen erg hoog.

Verkoop
Anoniem
12/12/2017
10

De werknemers bij Automobielbedrijf Kooijman waren zeer betrokken en meedenkend in mijn zoektocht naar een passende auto. Ik ben goed op de hoogte gehouden en had de gelegenheid om al mijn vragen te stellen. Zeer prettig.

Service
Anoniem
29/11/2017
8

Ik ben netjes tegemoet getreden

Verkoop
Anoniem
28/11/2017
10

Zeer prettige service

Service
N.M. aan den Toorn (Utrecht)
22/11/2017
9

Goede service, goede prijsafspraken.

Verkoop
Anoniem
16/11/2017
10

Goede service, de verkopers komen afspraken na en reageren snel op vragen. Kortom een goede ervaring.

Service
M.I. Haak-van den Bergh (UTRECHT)
13/11/2017
8

Vakbekwaam en zeer vriendelijk personeel

Service
Wilma Meijer (Utrecht)
08/11/2017
10

Ik kon zelf niet komen maar men heeft alles keurig afgehandeld en de auto kan er weer een tijdje tegen aan.

Service
Anoniem
07/11/2017
9

Goede garage, kundig personeel, erg vriendelijk en voorkomend.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Er wordt hard gewerkt en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Ook onderling lijkt het goed te gaan, is mijn indruk.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Goed bedrijf

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Het personeel is klantvriendelijk en geeft goede informatie.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Personeel is zeer klantvriendelijk

Service
Dhr van Raaij
25/10/2017
8

Goede ontvangst door het bedrijf, kan er met je vragen terecht en krijg goede uitleg. Men spreekt er ook duidelijke taal wat wel en niet kan, dus geen misverstande.De 8 staat dan ook voor ruim voldoende.

Service
Gijs Mekking (Utrecht)
25/10/2017
2

Kooymans had 4000 euro aan schade genoteerd en bracht mij gelijk in contact met een verkoper. Dankzij een second opinion van een Renault dealer had ik gelukkig een dag later mijn Aygo APK gekeurd terug voor € 250,-. Kooymans liet mij vriendelijk weten dat de rekening voor de niet verrichte APK keuring niet betaald hoefde te worden als ik via hen een nieuwe auto zou kopen. Ik voel mij opgelicht.

Service
Sjirk Hoff-Waters (Maarssen)
25/10/2017
9

Mooi bedrijf, vriendelijkheid, professionele medewerkers, die klant gericht zijn.Bij kleine problemen direct een monteur.

Service
Kees Bout (Harmelen)
23/10/2017
6

auto komt terug uit een grote beurt krijg ik een week erna een bericht dat mijn auto binnenkort gekeurd moet worden terwijl er een actie loopt op gratis keuren van de apk bij een grote beurt mosterd na de maaltijd

Service
A. Grootendorst (Ijsselstein )
11/10/2017
9

Correct netjes en goede service.

Service
Ellen van der Biezen (Utrecht)
11/10/2017
9

Je bent er altijd welkom, zonder afspraak, even een vraagje kunnen stellen.Ik voel me er altijd welkom, wordt keurig te woord gestaan.Bij een service-beurt hoef ik nooit lang te wachten. Dat is ook zeker geen strafin de prettige wachtruimte. Als je opgehaald wordt, betaalt valt het me iedere keer weer opOh ja dat is waar ook, de rec.medew. loopt mee naar je auto. Super toch!!! Ben heel tevreden.

Service
mevr. C.H.Minjon - van der Sluijs (Utrecht)
11/10/2017
9

Het was de eerste keer bij Kooijman en ben volledig tevreden.

Service
Anoniem
04/10/2017
10

- Ik werd goed ontvangen - Er werd een prijsopgave vooraf gegeven- Voor de extra kosten werd ik gebeld en kreeg ik een advies of ik de betreffende onderdeel direct of later moet laten vervangen- Medewerkers communiceren duidelijk en tijdig- Alle afspraken zijn nagekomen

Verkoop
Mevrouw Meijer Koning (Kees Van Bohemenhof 13 3544 MC Utrecht)
29/09/2017
10

Altijd vriendelijk bij binnenkomen.... begint al bij de pot engelse drop... Aan de Bali altijd vriendelijk...Dan de verkoper...die de auto verkocht en de vorige ingeruild... HEEL ERG PRETTIG geholpen en meegedacht ... Voel me uiterst prettig bij Kooijman autobedrijf.. Zal zeker - bij eventueel inruilen - weer teruggaan...

Service
Anoniem
15/09/2017
10

Zorgvuldige afhandeling van de nodige werkzaamheden aan de auto. Prettige en behulpzame omgang met klanten.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Uitstekende Garage

Service
Remi Peters (Utrecht)
13/09/2017
10

Je moet tijdig een afspraak maken, want ze hebben het er druk, maar de afspraken worden 100% nagekomen. Men is erg vriendelijk en je wordt goed geïnformeerd.

Verkoop
Anoniem
07/09/2017
10

Betrouwbaar goede inruilprijs vriendelijk service gericht

Verkoop
Anoniem
06/09/2017
9

Goede en duidelijke informatie over de nieuwe auto en een goede inruilprijs voor oude auto gekregen. Ongedwongen sfeer in de showroom met vriendelijke autoverkoper.

Service
Anoniem
31/08/2017
8

Prima service, goede uitleg, correcte behandeling en uitstekend verrichten van werkzaamheden

Service
Bert Holsappel (Utrecht)
30/08/2017
9

Kooijman biedt een uitstekende service, denkt met mij mee en geeft duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

Deskundige uitleg, klantvriendelijk en professioneel

Verkoop
Albert de Goede (Utrecht)
16/08/2017
9

Goede service. Zeer goed ogende zaak en hartelijke mensen. Geen sfeer van snel kopen en nog sneller wegwezen! Tijd en aandacht voor de klant.

Verkoop
Hr. Burgmans
09/08/2017
6

Ik ben nadat de auto was besteld bij een later bezoek aan de showroom zeer onvriendelijk 'te woord gestaan' (niet door de verkoper zelf) en ben daarbij werkelijk onheus bejegend in een bijzonder onaangenaam gesprek. De auto heb ik volgens afspraak afgenomen, maar bij Kooijman Utrecht ziet men mij niet meer terug.

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
10

Als ik binnenkom weten ze altijd mijn naam, zowel bij de receptie/garage als op de verkoopafdeling.Ik word altijd vriendelijk behandeld en ze zijn altijd bereid te helpen.

Service
Anoniem
04/08/2017
8

Altijd goede service, zelfs bij autoschade. Dus zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
8

Vriendelijke en vooral deskundige verkoper die luistert naar wensen en die een korte bondige uitleg geeft over de auto

Service
Anoniem
02/08/2017
10

Goede service, de auto wordt scherp afgesteld dat heb ik alleen bij deze garage.

Service
Wout van Dam (Utrecht)
28/07/2017
10

Deze mensen doen hun best om alles goed en naar tevredenheid af te handelen. En dat lukt ze in mijn ogen maar al te goed.

Service
Anoniem
26/07/2017
9

Goede service, vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
10

Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door de verkoper. Na de koop hield hij ons goed op de hoogte van de levertijd en onze wensen. Hij is zeer correct en attent en verraste ons toen wij de nieuwe auto kwamen ophalen. Wij zouden vrienden en kennissen adviseren om naar Kooijman Utrecht te gaan om een nieuwe Toyota te kopen. Zij gaan tevreden de deur uit!

Service
Jan de wit (Maarssen)
26/07/2017
10

Top service.Bij slecht weer brengen ze je en halen ze je van huis als de auto gereed is

Verkoop
Ton Makkink (Utrecht)
20/07/2017
10

Correct en vriendelijk

Service
L. van Noord (Utrecht)
17/07/2017
10

Uitermate tevreden met garage en medewerkers.

Verkoop
J. van Rijswijk (Utrecht)
07/07/2017
10

Negen jaar geleden mijn eerste Prius, daarna een tweede Prius en nu dan een C-HR hybrid. De mensen bij Kooijman vind ik klantvriendelijk, terzake kundig en... prettig zakelijk. Kwesties worden opgelost. Verder zijn de Toyota auto's gewoon hartstikke goed, toch? Kortom, een tevreden klant.

Verkoop
Anoniem
06/07/2017
10

fijn bedrijf

Service
Dhr. Koster (Utrecht)
06/07/2017
9

Prima service, goede wachtruimte. Leenfiets is ook erg handig.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Vriendelijke en correcte behandeling.
Werd naar huis gebracht en weer opgehaald, door zeer vriendelijke chauffeur.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Hier word ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan

Service
Anoniem
30/06/2017
8

ik kom al jaren bij auto mobielbedrijf Kooijman en altijd correct geholpen zeggen voor onderhoud van je wagen ruim van te voren te reserveren zeker in vakantietijd

Service
j.i. v. straalen v.d. wateren (utrecht)
30/06/2017
9

goede survice

Service
S.C. Kilickaplan (Utrecht)
30/06/2017
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
S.C. Kilickaplan (Utrecht)
30/06/2017
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

betrouwbaar

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
9

Goede service, prettige medewerkers

Verkoop
Anoniem
27/06/2017
8

het prettige contact en goede service.

Service
Carlo van Putten (Odijk)
26/06/2017
10

Goede service, klantenvriendelijk, overleg over reparatie.

Verkoop
Anoniem
21/06/2017
9

Prima garage....wordt altijd vriendelijk geholpen. er wordt naar een oplossing gezocht als ik problemen heb,
Ik ben al jaren klant.
Prima service als mijn auto gewassen wordt bij een beurt

Service
Anoniem
21/06/2017
9

Ik heb mijn auto tweede hands gekocht en daarna de noodzakelijke beurten gedaan. Ik wordt tijdens de werkzaamheden in de werkplaats prettig en correct bejegend. Ik heb nooit extra kosten gehad behalve een keer versleten banden, dat is een logische kostenpost. Na 5 jaar verder nooit problemen gehad. Ik zou mijn volgende auto waarschijnlijk bij dezelfde dealer kopen.

Service
Dhr. J.H.M. Wieman (Odijk)
21/06/2017
9

Goede service, prettige ontvangst, alles bij elkaar een topbedrijf.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
9

Goede service

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
8

Prima dealer!

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Kooijman is een eerlijke en nette autodealer/garage. transparant, geen achteraf addertje onder het gras. er wordt meegedacht met klant en goede service

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Uitstekend.

Verkoop
Anoniem
31/05/2017
10

Ik rij al sinds 1975 zakelijk een Toyota eerst een starlet daarna een corolla Volgende auto als particulier een Yaris en omat ik financieel en veel minder rij een Aygo. Alle auto,s tot grote tevredenheid gehad veel mee gereden nooit geen problemen gehad met de dealers vanaf Trost tot nu Kooyman.

Service
Jankees (Utrecht)
31/05/2017
9

Goed en betrouwbaar bedrijf. Kooijman geeft goede service en hebben mij ook na de garantieperiode met coulance geholpen om het probleem op te lossen.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

dit is een goed bedrijf, met vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
24/05/2017
9

prima garage. snel en schoon.

Service
Dhr. Rens Hoff-Waters (Maarssen)
24/05/2017
8

Klantvriendelijkheid, auto wordt gewassen, maar ik heb geen 10 geven omdat het bedrijf DUUR is, gebruikte auto's zijn via internet goedkoper.

Verkoop
Karel v Londen (Utrecht)
11/05/2017
10

Van moment van eerste keer binnenkomen uitstekend, prettig behandeld. Alle afspraken klopten en zijn zonder problemen nagekomen.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
8

Snel geholpen, goede betrouwbare verkoper

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Prima bedrijf, met wel lange wachttijd voor een afspraak. Bij andere garage kreeg ik mijn auto vaak spik en span terug dit was niet het geval maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste maar wel meengenomen.

Service
Freek (IJsselstein)
03/05/2017
9

Goede en snelle service door een bedrijfs met zeer vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Al jaren krijg ik omdat ik verder weg woon een leenauto mee zonder kosten. Men geeft een betrouwbare uitstraling.

Service
Anoniem
24/04/2017
8

Bereikbaarheid, deskundigheid, vriendelijkheid.

Verkoop
Driss Jebbar (Utrecht)
10/04/2017
9

zoals in de vorige vraag het personeel is uitermate vriendelijk behulpzaam geduldig in een woord een fijn bedrijf om een auto te kopen.

Service
Anoniem
07/04/2017
10

Keurige ontvangst bij de receptie, er werd goed gekeken naar de evt. extra werkzaamheden. De businessruimte is bijzonder prettig om te werken tijdens het wachten op de keuring/reparatie.

Service
Anoniem
04/04/2017
8

Netjes, correcte afwerking van problemen.

Service
S. Trofimov (Utrecht)
30/03/2017
9

Alles was prima, de enige punt is dat de leenauto helemaal onder de vogelpoep was van buiten.

Verkoop
Rob Steen (Harmelen)
23/03/2017
10

een zeer klantvriendelijk bedrijf, afspraken worden nagekomen, goede uitleg over de gekochte auto, de verkoper krijgt wat ons betreft een 10.

Service
R.S.Hoff-Waters (Maarssen)
23/03/2017
9

Vriendelijkheid, kennis van zaken, mooi bedrijf, min puntje is moeilijk parkeren, hutje mutje op elkaar vooral bij de werkplaats. Voor spoed reparaties kun je meestal direct terecht.

Service
Sylvia Scrimieri (De Meern)
23/03/2017
10

Vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg. Medewerkers denken mee. Goede service. Fijne sfeer.

Verkoop
Anoniem
17/03/2017
10

Super vriendelijk en enthousiast geholpen door de verkoper. Nam veel tijd voor ons om alles rustig uit te leggen en hield ons met veel enthousiasme op de hoogte van de komst van onze auto. Nooit geweten dat je blij kon worden van een garage, deze man doet het.

Service
Anoniem
09/03/2017
9

Goede service

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Goede service, prettig contact. Problemen worden goed opgelost.

Verkoop
Marijke Boers (De Meern)
08/03/2017
10

Wij zijn ook bij een Toyota dealer in Maarsen geweest. Daar waren ze echt niet uitnodigend of klantvriendelijk of geïnteresseerd. Het tegenovergestelde gebeurde bij Kooijman Utrecht. Eerst al de binnenkomst met uitleg en eventueel koffie en direct hierna door de verkoper. Die ons verder zeer klantvriendelijk en fijn geholpen heeft. Uiteindelijk een toyota ayco gekocht en rijd super. Ben er zeer blij mee.

Service
Tom (Utrecht)
08/03/2017
10

Kooijman Utrecht is een zeer professioneel bedrijf met plezierige en deskundige medewerkers. Ze zijn klantvriendelijk en je komt niet voor verrassingen te staan. Gevraagd en ongevraagd komen ze met goede en nuttige adviezen. Ik ben blij dat mijn auto bij hen in onderhoud is. Ik beveel ze van harte aan.

Service
Anoniem
02/03/2017
10

Goede service, vriendelijk personeel. Ik kreeg vooraf een duidelijke prijsopgave en uitleg over de werkzaamheden

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Automobielbedrijf Kooijman ervaren wij al jaren als een betrouwbaar, prettig en klantgericht bedrijf. Ze geven goede service en denken altijd mee. Wij rijden niet voor niets ruim een half uur naar dit bedrijf voor het onderhoud aan onze auto.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
9

Klantvriendelijk. Goede service.

Service
Jan van Helmond (De Meern)
01/03/2017
10

Ik ken deze mensen al jaren. betrouwbaar, vriendelijk en deskundig. Ik kan deze garage iedereen aanbevelen.

Service
Natascha Poncia (Vleuten)
01/03/2017
9

Niet teveel nadruk om klanttevredenheid:-)

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Altijd netjes geholpen zelfs als de kosten te hoog zijn het vertrouwen in de klant dat hij betaald. Terwijl dat toch in deze tijd moeilijk is . Deze dealer verdient de 10 top team.

Service
Henk van Unnik (Utrecht)
22/02/2017
10

Uitstekende service, goede afspraken voldoende toelichting op werkzaamheden. 1 bemerking de verlichting in de wachtruimte maakt het lezen van de glossy magazines erg moeilijk. Betere uitlichting zou helpen.

Verkoop
Anoniem
20/02/2017
10

verkoper stond direct voor ons klaar alles geregeld met de lease-maatschappij

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Omdat ik altijd met respect word behandeld

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Servicegericht, betrouwbaar en prettig bedrijf.

Service
Anoniem
15/02/2017
10

Dit bedrijf ik kan daar goed geholpen worden van de auto probleem

Service
Dhr. Reitze Jonkman (Utrecht)
15/02/2017
9

Uitstekende receptie, goed verkopers en prima werkplaats

Service
Anoniem
25/01/2017
10

vriendelijk receptiepersoneel, goede service en 'meedenken'

Service
Anoniem
11/01/2017
10

Ben gewoon heel tevreden!

Service
R van Voorst (Soest)
21/12/2016
10

Vriendelijk, deskundig, betaalbaar, eerlijk.

Verkoop
Ton van den Berg (Vleuten)
09/12/2016
10

Auto is binnen de gestelde tijd afgeleverd en de verkoper heeft de belangrijkste functies van de auto uitgelegd.

Service
P. Timmermans (Amersfoort)
07/12/2016
9

Goede en betrouwbare garage/werkplaats. Mijn auto is er al 10 jaar in onderhoud.
Zelden een probleem. Bij een probleem, een adequate afhandeling.

Service
N.J. M. Adema (Utrecht)
30/11/2016
9

Ik ben tot nu toe altijd snel en goed geholpen. De uitleg was ook voor mij, als niet technische persoon, goed te volgen.

Service
Hr. G.J. Brand (Utrecht)
23/11/2016
10

Behulpzaam, vriendelijk, denkt mee. Kortom, doet z'n best.

Service
Anoniem
18/11/2016
10

Afspraak maken voor uitgebreide servicebeurt en tegelijkertijd wisselen naar winterbanden verliep heel soepel, bovendien nog een herinnering ontvangen vlak ervoor. Vervolgens correcte en vriendelijke afhandeling aan de balie, toelichting prijsopgave, regeling vervoer naar en weer van huis. Toelichting op het verrichte onderhoud na afloop. Heel plezierig en adequaat!

Service
Anoniem
10/11/2016
9

correcte behandeling
vriendelijk personeel
afspraken worden nagekomen
prettige sfeer

Service
Anoniem
10/11/2016
10

het team zet de klant centraal

Service
mevr. H.F. Meijer Koning (Utrecht Kees Van Bohemenhof 13 3544 mc)
10/11/2016
10

Altijd vriendelijk personeel, ik kreeg mijn klep niet open reed naar de dealer en ze vulden de ruitensproeier...,
Ik kreeg de auto na de 35.000 km beurt weer gewassen terug,, enz... altijd attent.

Service
Ton van den Berg (Vleuten)
10/11/2016
10

Auto is binnen de gestelde tijd afgeleverd en de verkoper heeft de belangrijkste functies van de auto uitgelegd.

Service
Anoniem
20/10/2016
10

Prettige sfeer. Er wordt de tijd voor je genomen.

Service
Anoniem
19/10/2016
10

Aandrijfas was kapot na 250000km, kan gebeuren. Prima opgelost door de garage , zij hebben hen best gedaan dit zo goedkoop mogelijk te repareren en hebben mij netjes thuis afgezet. Prima service , en vooral bedankt voor het meedenken.

Service
Lydia van den Heuvel (Utrecht)
19/10/2016
10

Ter zake kundig, fantastische service!

Service
Anoniem
13/10/2016
10

Onlangs geweest voor een grote onderhoudsbeurt, en alles werd netjes uitgelegd wat er ging plaatsvinden , en eventuele suggesties met me doorgenomen. Kortom , klantgericht en erg vriendelijk personeel, voel me enorm welkom.

Service
aj spies (Maarssen)
12/09/2016
9

Goede service klant vriendelijke personeel

Service
Anoniem
07/09/2016
10

Perfecte Service

Service
Patrick Brouwer (Utrecht)
31/08/2016
10

Het personeel is heel erg vriendelijk en ze denken met u mee zodat u een goede afweging kan maken wat betreft uw beschikbare opties

Service
N.M. aan den Toorn (Utrecht)
24/08/2016
10

Goede service, goede en correcte informatie, ook voorgaande keren. Prijzen op aanvaardbaar niveau, bij aankoop van de auto ook een goede inruilwaarde gekregen.

Service
Rob van Hattum (Utrecht)
24/08/2016
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
B. Simonis (Vleuten)
10/08/2016
9

rustig en vriendelijk open en respectvol naar de klant, meedenken in de oplossing, gevoel van eerlijkheid.

Service
Jan Uijtewaal (Utrecht)
27/07/2016
9

je wordt keurig te woord gestaan meteen geholpen en ze houden zich keurig aan de afspraken.

Service
Anoniem
20/07/2016
10

Zeer klantvriendelijk, zeer behulpzaam en duidelijk in de uitleg van de uit te voeren werkzaamheden.

Service
Anoniem
20/07/2016
10

Uitstekende service en vriendelijk personeel.

Verkoop
M Heukels (De Meern)
20/07/2016
9

De totale ervaring bij deze dealer. Wij voelde ons erg welkom. Alle vragen zijn perfect beantwoord.

Verkoop
Anoniem
13/07/2016
10

Vriendelijke mensen goed ontvangst

Service
Anoniem
11/07/2016
9

Het werk wordt vakkundig en binnen de gestelde tijd uitgevoerd.
Eventuele onvoorziene kosten/reparaties worden tijdig met de klant afgestemd
Ze doen hun best om onderdelen die niet op voorraad zijn en waarvan de aanschaf niet voorzien was nog dezelfde dag te krijgen zodat de beurt toch in zijn geheel op de afgesproken dag wordt uitgevoerd.
Het personeel is vriendelijk, vrolijk en behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
30/06/2016
9

Op het punt van de aftersales na (ik heb me daaraan geërgerd) is de gehele transactie vlot en prettig verlopen.

Service
Anoniem
16/06/2016
9

Super vriendelijke receptie, heel behulpzaam en gezellig

Verkoop
Cristien (Utrecht)
15/06/2016
10

Klantvriendelijk, service, personeel, uitleg, koffie, kortom het hele plaatje compleet.

Service
jm vd weijer
10/06/2016
9

goed geholpen

Service
Tessel Lindelauf (Utrecht)
09/06/2016
9

Ik was niet tevreden over een oplossing die de dealer mee gegeven had. Als reactie hierop werd ik gebeld en werd met mij een passende oplossing bedacht op kosten van de dealer. " Wij zijn pas tevreden als u dat bent" zei de dealer. Dit vond ik een prettige oplossing en ik voelde mij gehoord in mijn klacht.

Service
Anoniem
08/06/2016
7

Goede services en verstand van zaken.

Service
Henk van 't Klooster (Harmelen)
01/06/2016
10

Mijn ervaring met Kooijman Autogroep Utrecht betreffende zowel de assistentie bij het kiezen van een Toyota personenauto, het regelen van een goed leasecontract en de service betreffende een onderhoudsbeurt en een upgrade van de navigatiesoftware kwalificeer ik over de hele linie als uitstekend.

Service
Marten (Maarssen)
30/05/2016
10

Het is een plezier om mijn Celica (T23, van 2001) bij deze dealer te laten onderhouden. Altijd een vriendelijk woord. Ze bieden een goed alternatief voor de reparaties aan deze auto. Ze proberen een reparatie altijd op korte termijn op te lossen. Meestal lukt ze dat ook.

Service
Anoniem
26/05/2016
9

Professioneel. attent naar de cliënt en tot nog toe content met de uitvoering

Service
Margrit Nieburg (Utrecht)
26/05/2016
10

Ik ben zeer tevreden over mijn garage, daardoor vertrouw ik mijn garage. Meegenomen is, dat het personeel, waar ik mee te maken heb gehad, zeer prettig is. Kortom een prima garage.

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
9

Een 10 is te overdreven

Service
Dhr. J-F. Caspers (Utrecht)
25/05/2016
10

Uiterst vriendelijk en kundig personeel. Duidelijke uitleg over wat er aan de hand is met de auto, waarom het moet worden vervangen en wat het kost. In mijn geval moesten extra onderdelen worden besteld. De dealer heeft de onderdelen met spoed weten te bestellen en dezelfde dag was de auto alsnog weer helemaal in orde! Boven verwachting! Topservice!

Service
Anoniem
18/05/2016
10

Kwaliteit en service is uitstekend. Mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Service
C van Eyk (Maarssen)
18/05/2016
9

omdat alles keurig in orde is.

Service
J. Eizenga (Bilthoven)
18/05/2016
10

Vriendelijk , vlot

Service
Marianne (Utrecht)
18/05/2016
10

prima dealer, geweldige service

Service
Michaël Kleywegt (Utrecht)
18/05/2016
10

Snel en vakkundig geholpen. Goed meegedacht met de klant! meer dan tevreden

Verkoop
Anoniem
17/05/2016
10

Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd met ons meegedacht, er werden tips gegeven (ook zonder dat wij daar om vroegen) over hoe we nog meer plezier uit onze Prius konden halen. De houding en het gedrag van de verkoper wekten vertrouwen. We hebben ook goede ervaringen met de onderhoudsmedewerkers: altijd hulpvaardig, vriendelijk en deskundig, duidelijk uitleggen wat er aan de hand is en hoe lang een beurt gaat duren.
Verder is er een aangename hoek waar je kunt werken en de krant of tijdschriften kunt lezen en waar de koffie en thee klaar staan.

Verkoop
Anoniem
17/05/2016
10

uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Service
mevr. Blaauw (Utrecht )
11/05/2016
7

+ vriendelijk en betrokken personeel
+ goed uitgevoerde werkzaamheden
+ goede service door bijv auto te wassen

- soms lang wachttijd bij een reparatie/bandenwissel etc
- prijsopgave soms duurder in vergelijking andere dealers
- als je belt om een afspraak in te plannen onderhoud/beurt etc duurt het regelmatig lang voordat je terecht kunt (aantal weken)

Verkoop
A. Distelbrink (Utrecht)
06/05/2016
10

De medewerkers zijn vriendelijk en vakbekwaam. Mijn vragen worden snel en gedegen beantwoord. Zelfs toen het ontzettend druk was in de garage werd er voor mij een gaatje gemaakt, wat ik zeer waardeer. De wachtruimte is een prettige plek om te wachten tot de auto gereed is. Ik ben dus zeer tevreden, daarom geef ik hen een dikke 10.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

vriendelijke en goede service

Service
A.H.Bensen (Utrecht)
29/04/2016
9

De uitstekende mens-mens benadering en dus de geweldige persoonlijke aandacht die het personeel de klant geeft.

Service
Anoniem
26/04/2016
10

Prettige sfeer, prima behandeling, kundige afhandeling, betrouwbaar

Verkoop
Mevr. M. Legler (Bilthoven)
26/04/2016
10

Goed advies en persoonlijke aandacht.

Service
Anoniem
18/04/2016
10

Klantvriendelijk!!!! En duidelijk!

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Excelleert in klantvriendelijkheid en vertrekt diensten zoals het naar huis brengen na inlevering van de auto

Verkoop
Rob Moesafier (Bilthoven)
13/04/2016
10

Goed advies, goed begeleid, en op de koop toe een prima autoverzekering verkocht.

Verkoop
Anoniem
11/04/2016
9

Een nieuwe auto gekocht bij een enthousiaste dealer die de tijd neemt om al je wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Je word vriendelijk geholpen, verkoper is niet opdringerig en geeft duidelijk uitleg wanneer dit gewenst is.

Service
Gerrit Krul (Utrecht)
07/04/2016
9

De service bij deze dealer laat niets te wensen over: deskundige medewerkers. Kleine reparaties kunnen altijd tussendoor, lekkere koffie, leuke leestafel.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Klantvriendelijk, eerlijk en goede service

Service
Anoniem
06/04/2016
7

Extra onderhoudsbeurt bij APK aanbieden

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Prettige mensen, goede service en uitleg over wat er nodig is voor onderhoud en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Verkoop
A.l.Veenbrink (Montfoort)
31/03/2016
10

Goede verkoper
Gaf beslist vertrouwen
Niet opdringerig
Verstond z,n vak goed!

Service
J.a.c.van der linden (Utrecht)
30/03/2016
9

Receptie en behandeling goed

Service
J.K. Rem (Utrecht)
29/03/2016
9

Vriendelijk personeel, goede uitleg en toelichting. Er is een leenfiets beschikbaar. Auto is na afloop mooi schoon

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Klantvriendelijk, netjes.goede service.heel tevreden

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Zeer prettig en vertrouwenwekkend geholpen.

Service
H vd Aakster (Utrecht)
23/03/2016
10

De medewerkers zijn top doen alles in hun macht voor de klant auto s zijn super .

Service
Sybren S.L.Rusche (de Meern)
23/03/2016
10

Krijg op tijd bericht wanneer ik mijn auto voor een beurd moet brengen en vervolgens wordt daarna alles correct uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
10

Verkoper neemt de tijd goed te luisteren en te adviseren. Oog voor detail en wensen. Spelen goed in op je behoefte waardoor alles zeer klantvriendelijk over komt. Ook houdt de receptioniste alles goed in de gaten als een andere afspraak iets uitloopt, houd je op de hoogte en komt je persoonlijk halen. Contact en aftersales als prettig ervaren.

Verkoop
Anoniem
09/03/2016
10

De verkoper heeft mij prima geholpen hij heeft meer geregeld dan dat ik kon verwachten van hem. Ik kreeg kort na de koop van mijn auto een ongeluk waarbij ik mijn knie brak en de verkoper heeft de auto zonder extra kosten in de garage bewaard en hij heeft de auto in 2016 geleverd omdat ik 31-12 nog geen auto kon rijden en hij heeft toen contact opgenomen met Toyota Nederland of er misschien een mogelijkheid bestond om de auto in 2016 geleverd kon worden. Hij is een plezierige flexibele verkoper en denkt mee om het voor mij zo goed mogelijk te regelen

Service
Herman de Deugd (De Meern)
09/03/2016
9

Prima behandeld en te woord gestaan. Werk keurig uitgevoerd.

Service
Mevr. D. Pijls-Heezen (Utrecht)
09/03/2016
9

Deskundige, snelle, vriendelijke afhandeling van de klachten.

Service
N. Poncia (Vleuten)
07/03/2016
9

Prima dienstverlening

Service
Anoniem
03/03/2016
1

Rekening 150 euro hoger dan prijsopgave , voor kleine beurt 3 keer geweest. Zou korting krijgen wegens foutieve prijsopgave , toen de rekening in de bus lag geen korting berekend. Hoge prijzen , 400 euro voor een wielager ?

Service
Anoniem
02/03/2016
8

Goede service

Service
Anoniem
02/03/2016
10

Klantvriendelijk..goede service!

Service
P. Buis (Utrecht)
26/02/2016
9

accuraat werk en vriendelijke service

Service
R.Trofimowicz (Nieuwegein)
19/02/2016
10

De dealer komt zijn afspraak gewoon goed na. Je wordt keurig gebeld wanneer de auto klaar is.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Deze Toyota dealer heeft zeer klantvriendelijke medewerkers, die zich keurig aan de afspraken houden. De keuze voor eventuele extra werkzaamheden wordt écht bij de klant gelaten !

Service
Dennis Elbersen (Utrecht)
17/02/2016
10

Klantvriendelijk, flexibel en meedenkend.

Service
Dhr j v helmond (De meern)
17/02/2016
9

Altijd tevreden over de uit te voeren werkzaamheden.

Service
Anoniem
11/02/2016
9

Omdat ik tevreden ben maar er kunnen dingen altijd beter!

Service
W.L.Nelissen (Utrecht)
11/02/2016
9

uitstekende service

Service
Wout van Dam (Utrecht)
09/02/2016
10

Omdat het altijd goed is, en het personeel zeer vriendelijk is, en er uiteindelijk altijd een goede oplossing op een probleem gevonden wordt.

Verkoop
Marcel Wels (Utrecht)
08/02/2016
8

Vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig personeel

Service
A.Kreugel (Utrecht)
03/02/2016
9

Prima ervaring met deze dealer en ik kom er al heel wat jaartjes.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Mijn eerste keer bij Toyota Kooijman voor onderhoud en APK. Service is erg goed. Zeker een aanrader!

Verkoop
Bas van Oostrum (Utrecht)
20/01/2016
10

Prettige en goede service

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Omdat ik erg goed geholpen ben

Service
Anoniem
13/01/2016
9

vriendelijkheid en ze lijken te doen wat ze zeggen

Service
Anoniem
13/01/2016
9

Duidelijk, behulpzaam en vriendelijk

Verkoop
Gerrit Sakkers (Utrecht)
13/01/2016
10

Alles klopt bij onze dealer, hoge inruil,deskundig en ze staan altijd voor je klaar.Belangrijkste voor mij is ik slaag daar altijd en heb een goed gevoel als ik daar kom.

Verkoop
Henny en Dirk Versteeg (Utrecht)
13/01/2016
10

We werden bij onze aankoop geholpen door een deskundige persoon die met kennis van zaken goede adviezen gaf en ook nog aardig was.

Service
van stam (zuilen.)
13/01/2016
7

Vriendelijk en beleefd.

Service
Dhr Brouwer (Vleuten)
08/01/2016
10

Vriendelijk personeel, hulpvaardig, kundig, duidelijk over verwachtingen, bereid oplossingen te vinden voor issues waar zij geen deel aan hebben (auto werd opgehaald bij lekke band).

Service
Mirjam Munnecom (Utrecht)
04/01/2016
9

Redelijke prijzen en er wordt een goedkoper alternatief geboden indien mogelijk. Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

Alles naar wens verlopen.

Verkoop
gertjan van dijk (nieuwegein)
16/12/2015
10

omdat ik goed geholpen ben

Service
Anoniem
09/12/2015
8

Op een paar kleine puntjes na geen op of aanmerkingen. De service is ruim voldoende en het personeel vriendelijk.

Service
M.I. Haak-van den Bergh (UTRCHT)
09/12/2015
8

zeer tevreden over de dealer

Service
Dhr D. Ockeloen (Maarssen)
07/12/2015
10

Prima dealer word altijd tot mijn tevredenheid geholpen

Service
Anoniem
03/12/2015
9

vriendelijke behandeling van de klant, vlot geholpen.

Service
Anoniem
02/12/2015
8

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
02/12/2015
10

zeer betrouwbaar, uitstekende service.

Service
j.c. pieters (utrecht)
02/12/2015
8

uitstekend geholpen

Verkoop
Marijke Smit (de Meern )
02/12/2015
8

Ben tevreden tot nu toe, vriendelijk personeel, attent en behulpzaam

Service
Anoniem
30/11/2015
8

prettige magazijnman en balie dame. ook de filiaalchef is erg betroken met de klanten en is fijn om herkend en vriendelijk behandeld te worden als je binnen komt

Service
Anoniem
26/11/2015
10

Correcte uitvoering van de afspraak. Auto weer netjes en schoon afgeleverd binnen de aangegeven tijd.

Dit bedrijf heeft er indertijd voor gezorgd dat ik als klant voor Toyota behouden ben. Zij hebben mijn ergeniswekkende Auris hybride op heel nette voorwaarden ingeruild. Dat was bij m'n vorige dealer niet haalbaar

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Altijd goed te woord gestaan.

Verkoop
Remi Peters (Utrecht)
25/11/2015
10

Zeer vriendelijk geholpen, met een eerlijk verhaal. Geen gladde verkoop praatjes.

Service
Anoniem
19/11/2015
8

Vriendelijk en kundig personeel, vooraf duidelijk in prijzen, en overleg als tijdens check een reparatie/vervanging nodig blijkt.
Locatie van de garage zou beter kunnen: de wachtruimte binnen is prima, maar er is geen winkelcentrum o.i.d. op loopafstand in de buurt om te wachttijd prettig te besteden.

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Soms is de afspraak, die je wilt maken, door drukte in de garage wat verder weg in de agenda dan je zou willen.

Verkoop
v/d Burg (Tiel)
18/11/2015
10

vakkennis,

Verkoop
De jongh (Maarssen)
12/11/2015
10

Goede service en vriendelijk, ook na de aflevering. Geen vraag is te veel. Ook niet na de proefrit of na aankoop
Sfeer is gewoon super

Service
Henk Boonstra (Maarssen.)
12/11/2015
8

Klantvriendelijke behandeling, mogelijkheid van werken bij dealer, wachtend op de onderhoudsbeurt.

Service
Oulad (Bilthoven)
12/11/2015
10

Goede uitleg reparatie,vriendelijkheid,vooraf bedrag anders gebeld,

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
10

De ontvangst was erg hartelijk. Door iedereen die we ontmoetten werden we begroet.

De begeleiding tijdens het koopproces was erg deskundig en er werd uitgebreid meegedacht bij het zoeken naar opties binnen het budget.
Bij het afscheid warden we keurig naar de deur begeleid.

Van het ophalen van de auto werd een bijzondere gebeurtenis gemaakt.

Service
Ben Streppel (Utrecht)
11/11/2015
8

Ik ben erg tevreden over deze dealer, wat zij zeggen maken zij waar.

Verkoop
j. van hattem (montfoort)
11/11/2015
10

Goede service naar de klant .

Service
Mardine Leijen (Utrecht)
02/11/2015
9

Klantvriendelijk. Prettige sfeer.

Service
Anoniem
29/10/2015
9

Prettige contacten, goede service, vriendelijke medewerkers gewoon top

Verkoop
Dhr.A.J.Kerste (Maarssen)
28/10/2015
10

Goede sfeer en een prettige manier van onderhandelen goede uitleg . en een leuke aflevering. Op deze manier nog niet mee gemaakt.

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Zeer prettig en duidelijk contact. Denken mee en de auto is snel klaar.

Service
Anoniem
19/10/2015
9

Zeer goede auto's Prettige sfeer en goed berijkbaar.

Service
A. Grootendorst (IJSSELSTEIN)
16/10/2015
9

Goed meedenkende mensen en je word keurig te woord gestaan en op de hoogte gehouden vooraf goede voorlopige begroting van de kosten gekregen voor grote beurt auto in zeer nette en schone staat mogen ophalen. Een garage waar je op vertrouwen kan en zeker kan aanraden!

Service
Anoniem
16/10/2015
10

Professioneel, vriendelijk, aandacht voor de klant.

Service
Ellen van der Biezen (Utrecht)
14/10/2015
9

Mijn Toyota Auris is in goede handen. Laat alle service-beurten op tijd uitvoeren door het vakkundig werkplaats team. Duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen tot nu toe. Vaste onderhouds-prijzen
maken het geheel duidelijk. Kortom een heel team die klaarstaat voor mij, de klant. Bedankt!

Service
Anoniem
13/10/2015
9

plezierig in de omgang, heldere communicatie

Service
Anoniem
07/10/2015
10

Prettige hulp, vriendelijk

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Klantvriendelijk personeel

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden, vakbekwame monteurs!

Service
Dhr. J. Boter (Utrecht)
30/09/2015
7

Bij APK krijgt de klant, zonder vragen, geen inzicht in de afzonderlijke resultaten van het onderzoek. Zo twijfel je of alles wel naar behoren is uitgevoerd.

Verkoop
Richard Kints (Utrecht)
30/09/2015
10

Kennismaking, proefrit, adviesgesprek, offerte en aflevering zijn allemaal (meer dan) perfect verlopen. En de auto (Auris Hybrid Lease pro), want daar draait het allemaal om, is subliem. Veel dank aan de verkoopadviseur voor zijn inzet en enthousiasme!

Service
T. van Dam (Heiloo)
30/09/2015
10

technisch zeer vooraanstaand, goede opmerkingsgave (ik had een lekke band, die ik zelf (nog) niet had opgemerkt. Prettig contact

Verkoop
Dhr. M.J. van Poppel (Utrecht)
28/09/2015
10

Ruimschoots de tijd om alles uit te leggen. Terugkoppeling.

Service
Anoniem
23/09/2015
9

Zeer vriendelijke medewerkers. Ze denken met je mee en afspraak is bij hen afspraak.

Service
Anoniem
23/09/2015
10

De service en klantvriendelijkheid spreekt ons zeer aan

Service
De heer G.J. Eshuis (Utrecht)
21/09/2015
10

De contacten bij het maken van de afspraak en op de dag van de onderhoudsbeurt zelf kenmerkten zich door vriendelijk optreden van de medewerkers en het vakbekwaam meedenken en adviseren bij te nemen beslissingen over aangetroffen mankementen. Niets dan lof.

Verkoop
Anoniem
17/09/2015
10

Prima service, wordt net die stap extra genomen.

Service
Anoniem
17/09/2015
10

Vanwege de klantgerichtheid, duidelijkheid en transparantie

Service
Margrit Nieburg (Utrecht)
16/09/2015
10

Ik vind het een zeer goede garage, met zeer vriendelijke werknemers.
Ik ben tot nu toe altijd zeer goed geholpen.

Service
Joop v,d.Weijer (Utrecht)
11/09/2015
8

prettig contact vriendelijke receptie

Service
Mevr. Daria van Kenna
11/09/2015
10

Personeel was heel aardig, de werkzaamheden zijn correct uitgevoerd en mijn auto was ook weer netjes schoon.

Service
Mw. J. H. Wagteveld (Vleuten)
11/09/2015
10

De Yaris is bij deze dealer gekocht. En heeft recent zijn garantiebeurt gekregen. Ik ben aan de Bali goed geholpen en er is mij de prijs van 4 seizoen bandenen trekhaak gegeven.
Een Toyota rijdt altijd. Ik hoop dan ook van Hansen harte dat mijn auto alleen voor zijn beurten in de garage komt.

Service
wim h. van denhijligenberg (utrecht)
11/09/2015
9

ik ben met een kapotte accu snel geholpen.
thuis geholpen met een start.
en in de werkplaats vlot geholpen.
hulp kosteloos. prijs accu zeer reeel.

Service
Mevr. A.Sierksma (Maarssen)
19/08/2015
9

Ik wordt vriendelijk en adequaat geholpen. Weet van te voren de kosten.

Verkoop
Anoniem
17/08/2015
8

ontvangst en begeleiding waren prima
de informatie op de website was niet altijd even duidelijk
Toyota organisatie en dealer geven wel goed einlichtingen

Verkoop
Gert Jan Ketting (Doorn)
17/08/2015
10

Zeer klantvriendelijk, ruime aandacht voor de wensen van de klant, zeker niet opdringerig.

Verkoop
Paul Stulen (Utrecht)
17/08/2015
9

klantgericht en klantvriendelijk.

Service
Anoniem
13/08/2015
8

Ik vind het een prima cijfer en heb mijn laatste bezoek aan de garage niet zwaar meegeteld in mijn beoordeling i.v.m. vakantietijd personeel.

Service
V rijssel (Utrecht)
11/08/2015
8

Ze zijn vriendelijk

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
9

Prima service

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Afspraak is afspraak, geode service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
29/07/2015
8

goede service, goede communicatie tussen dealer en klant, je komt niet voor verrassingen te doen, er wordt eerst overleg gevoerd voordat er actie ondernomen wordt.

Service
Dhr. A.H.Bensen (Utrecht)
29/07/2015
8

Ook de dealer levert kwaliteit

Service
Dhr. R. Vermeulen (Utrecht)
29/07/2015
9

Altijd vriendelijk personeel! Denken met je mee en willen graag goede service verlenen. Aanrader!

Verkoop
Kamerling (Zevenhoven )
27/07/2015
7

Prima ontvangst, waarnemende verkoper ging ok. Vlot en helder

Service
Marianne de Gier (Maarssen)
27/07/2015
9

Goede vakkennis, klantgerichtheid, uitstekende service en zelfs extra service, goede afspraken

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

juiste informatie, vriendelijk, efficient

Verkoop
Dhr. Dimitri Scherpenzeel (Maarssenbroek)
22/07/2015
10

de dealer heeft een zeer professionele uitstraling en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben kennis van het product wat zij verkopen.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

auto wordt netjes gewassen afgeleverd en de vervangende auto was gratis

Service
Robert de Bock (Breukelen)
06/07/2015
10

Een prettig bedrijf met duidelijke voorwaarden en een technisch perfecte werkplaats.

Verkoop
Ivo Orbons (Utrecht)
18/06/2015
10

Zeer klantvriendelijk deskundig advies

Service
A W Gijzenij (Vleuten)
17/06/2015
9

Mooie zeer schone werkplaats en heel vriendelijke mensen.

Verkoop
Anna (Utrecht)
17/06/2015
10

Je wordt behandeld als klant, ongeacht dat ik een vrouw ben, wat ik bij een concurrent wel als negatief ervaarde. Prima ontvangst, zeer sympathieke verkoper en goede afwikkeling van de koop. Kortom, klasse!

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

Betrouwbaar, eerlijk t.o.v. mij als klant. Meedenkend en niet alleen uit zijn op het verkopen van een nieuwe auto.

Service
Anthonia de Soeten-Rijksen (Utrecht)
17/06/2015
10

Zeer goede service

Service
Verloop
17/06/2015
8

Wij zeer tevreden over onze dealer , waar wij al jaren komen, zowel voor onderhoud, als aanschaf van een auto.

Service
Geert van Seters (Utrecht)
03/06/2015
9

Gastvrij, klantvriendelijk en energiek.

Service
M. van Dijk (Utrecht)
26/05/2015
4

Een knullige afhandeling van schade en onderhoud waardoor ik kostbare tijd heb verloren door onnodig extra terug te komen om de zaken alsnog een soort van op te lossen. Ondanks toezegging niet afgestemd met de verzekering. Vervolgens een aanmaning van facturen die ik niet ontvangen heb. Jammer, jammer.

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Snelle service. Prettige en vriendelijke benadering. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen

Service
Anoniem
13/05/2015
9

omdat zij accuraat, betrouwbaar zijn en de schade op de juiste en perfecte manier verrichten.

Service
Kees van Eyk (Maarssen)
13/05/2015
9

goed merk Toyota en een goede garage.

Service
Samantha v Voorst (Vleuten)
13/05/2015
9

Klantvriendelijkheid, goed op de hoogte gebracht, op tijd een herinnering voor keuring of een beurt, geen onverwachte kosten, goede snelle service.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

gewoon erg goed in alles vriedelijk meedenken service gericht . top

Service
Anoniem
29/04/2015
8

vriendelijke klantenservice, heldere uitleg wat ze gaan doen/ hebben gedaan

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Goede service, klant vriendelijke, Gratis leenauto

Service
Ben streppel (Utrecht)
29/04/2015
9

De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, in de wachtruimte is naast de koffie een mogelijkheid om gebruik te maken van WiFi. Ik kreeg de auto keurig gewassen terug met een prettige uitleg van de medewerker over de onderhoudsbeurt.

Service
Bouw (Utrecht)
09/04/2015
9

auto: tevreden over lange levensduur
onderhoudskosten: goed tot aan 13de/14de levensjaar
uitvoering onderhoud: voor 98% volgens planning duur compleet uitgevoerd, soms onderdeel niet op voorraad, wassen niet altijd wegens onderhoud wasstraat wel door adm. pers. aangeboden hiervoor terug te komen.Bij onvolledig afgehandelde onderhoud worden er geen extra kosten voor leenauto in rekening gebracht.
personeel: afhandeling correct/meedenkend en uitleg gevend. terugkoppeling auto gereed cq. prijs afwijkend wordt zeer goed gedaan.

Service
Simone van Dijk (Utrecht)
08/04/2015
10

Zeer klantvriendelijk personeel.

Service
Sybren Rusche (de Meern)
26/03/2015
9

Omdat alles per mail aangegeven wordt dat de datum goed is.Dus naar mij toe gestuurd wordt en op de datum alles netjes wordt afgehandeld.

Service
Anoniem
25/03/2015
8

Voor een 8 moet je het al heel goed doen als dealer. De 8 is verdiend.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Servicegericht, meedenkend met de klant en meewerkend. Goede klantvriendelijkheid en helder en duidelijke communicatie.

Service
Anoniem
17/03/2015
3

De auto is geleverd met schade die niet was gecommuniceerd waardoor ik terug moest komen bij de garage om schade te herstellen.

Service
Nic Adema (Utrecht)
11/03/2015
9

De monteurs zijn m.i. vakbekwaam, bereid tot hulp. Afspraken worden goed nagekomen en men is flexibel als een afspraak (van de kant van mij als klant) eens misloopt. Dat er een fiets beschikbaar is, vind ik plezierig.

Service
Anoniem
05/03/2015
7

Vriendelijke mensen. Tijdens beurt word je op de hoogte gehouden van de kosten en werkzaamheden. Kosten vergeleken gewone garage vrij hoog en geen leenauto.

Service
Anoniem
04/03/2015
9

alles heel goed uit gevoerd verder geheel geen aanmerkingen

Service
Anoniem
04/03/2015
10

Vriendelijke ontvangst, snelle afhandeling. Reparatie naar tevredenheid.

Service
Han Kerkhoven (Utrecht)
02/03/2015
9

Ik kom al bij deze dealer sinds die het bedrijf van Trost heeft overgenomen, zowel voor de aanschaf als voor het onderhoud van mijn auto's. Ik ken het bedrijf, zowel de receptie en de verkoop als de werkplaats, als betrouwbaar en zeer servicegericht. Mede dankzij de dealer ben ik al jarenlang een zeer tevreden Toyotarijder.

Service
Klazien de Wolf (Utrecht)
26/02/2015
10

Ik ben altijd op hoogte en ik kan niet bellen vanwege mijn doofheid en ik mail naar dealer en ik kreeg goede uitleg via mail van dealer uitstekend
hij heeft goede begrip

Service
Jankees Tanger (Utrecht)
25/02/2015
8

Prima bedrijf, altijd netjes geholpen.

Service
Anoniem
18/02/2015
10

Altijd goed geholpen!

Service
Anoniem
11/02/2015
10

Perfecte service, vakkundig personeel

Verkoop
Anoniem
02/02/2015
8

Klantvriendelijk en duidelijk

Service
Anoniem
13/01/2015
10

Persoonlijk, vriendelijk, deskundig, willen een stapje extra zetten om klant te helpen. "Ouderwets" goede service.

Verkoop
Anoniem
30/12/2014
8

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en nemen ruimschoots de tijd voor je.

Verkoop
Reitz Jonkman (Utrecht)
18/12/2014
9

Ik ben heel tevreden over de manier waarop ik begeleid ben in het kopen van mijn nieuwe auto.

Verkoop
Anoniem
10/12/2014
9

Klantgerricht
Koper heeft de tijd genomen alles goed uit te leggen
Goede aftersale

Service
Anoniem
08/12/2014
9

altijd heel netjes geholpen

Service
Anoniem
03/12/2014
4

geen van de problemen aangegeven bij het maken van de afspraak voor de beurt, zijn naar tevredenheid opgelost. verder heb ik de beurt afgerekend bij ophalen van de auto, later kreeg ik alsnog een rekening thuis gestuurd met het verzoek deze binnen 14 dagen te betalen, slordig!!

Service
M. Frederiks (Utrecht)
02/12/2014
8

Ik ben erg vriendelijk geholpen en de service is zeer goed. Fijn dat je kosteloos vervangend vervoer mee kan krijgen.

Service
Anoniem
01/12/2014
8

Goede service en klantvriendelijk. Een open opstelling ten aanzien van verhelpen defecten/slijtage na verlopen BOVAG garantie door middel van coulance bij de reparatie.

Service
Anoniem
01/12/2014
10

Professioneel bedrijf, vriendelijk personeel. Komen de afspraken na, geen wachttijden.
Je wordt tijdens de controle beurt op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, inzage in de kosten vooraf en overleg over bijkomende kosten.
Goede wachtruimte met mooie faciliteiten.

Service
Dijkhuizen (Vleuten)
01/12/2014
5

De werkdruk ligt te hoog waardoor er fouten gemaakt worden

Service
mevrouw A. de Soeten-Rijksen (Utrecht)
01/12/2014
10

Goed personeel attent en vriendelijk

Service
P.C. Aangeenbrug (Utrecht)
01/12/2014
8

Aardige en professionele service. Vooraf prijsopgaaf, verwachte tijdsduur onderhoud en overzicht kosten. Gratis leenauto mee toen de reparatie langer duurde dan vooraf was verwacht.

Verkoop
mevr. M.J. Phaf (De Meern)
24/11/2014
9

Betrouwbare dealer, klantvriendelijk, servicegericht, en deskundig.

Verkoop
Diepeveen (Utrecht)
12/11/2014
10

Als er iets was zoals een vraag, of een lamp vervangen kan je altijd terecht.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

snel en vriendelijk personeel
Ik kon de auto niet zelf brengen en die hebben ze toen opgehaald en weer netjes retour gebracht

Service
Anoniem
21/10/2014
10

Uitstekende service en vriendelijke bejegening!

Service
Anoniem
21/10/2014
1

Laadpaal, verkeerde accessoires, verkeerde voorlichting.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

vriendelijkheid
acuratesse

Service
Anoniem
20/10/2014
9

Omdat het een betrouwbare dealer is die goede service verleent.

Verkoop
Mevr. J. Boonman-Bos (Middelburg)
20/10/2014
10

Zeer klantvriendelijke behandeling. Klantgerichte adviezen. Professionele ontvangst. Verkoper beschikte over veel kennis over Toyota en KIA modellen. Verkoper toonde empatisch vermogen, dacht actief mee en zocht samen met ons naar de beste oplossing. De dealer heeft een ruime keuze in auto's.
Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. De door ons gekochte auto rijdt voortreffelijk. Wij hebben inmiddels de naam Autodealer Kooijman Utrecht doorgegeven aan vrienden en kennisse

Service
Anoniem
16/10/2014
10

Prima service,degelijke reparatie en een goede afhandeling door vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
15/10/2014
9

prima, persoonlijke en kundige bejegening

Service
Anoniem
15/10/2014
8

Goede service

Service
Anoniem
15/10/2014
8

klant behandeling , goed.
Parkeer gelegenheid , net aan afdoende.

Service
Anoniem
14/10/2014
10

Ze zagen dat aan mijn sleutels een Renault hanger hing. Ze hebben me een andere aangeboden. Ik werd op een manier verwelkomd dat ik wist dat ik in goede handen was. Blijkbaar als je netjes je auto laat verzorgen volgens het schema ben je ook prima verzekerd tegen pech. Ik denk dat ik nog lang een Toyota klant ga zijn.

Service
W.L.Nelissen (Utrecht)
14/10/2014
9

betrouwbaar en vriendschappelijk

Verkoop
Anoniem
13/10/2014
8

Er is een goede service gegeven een heel goede uitleg en het was een warm welkom.

Service
Anoniem
09/10/2014
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam; geven goede adviezen; er staan altijd een leenauto klaar.

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Goede ontvangst en goede reparaties

Service
Dhr. A.A van den Berg (Woeden)
07/10/2014
9

De vriendelijkheid van de kwaliteit van het personeel, en bij problemen is men erg coulant met de rekening

Service
Anoniem
06/10/2014
0

Op 24-07-2014 jl. heb ik mijn Toyota Prius naar bovenstaande dealer gebracht voor een APK-keuring en de beurt van 90.000 km.
Aan het einde van de middag werd ik gebeld met het bericht dat de auto klaar was maar dat er door het “warme weer” tijdens de werkzaamheden een scheur in de voorruit was gekomen. Voorgesteld werd dat er een nieuwe afspraak gemaakt zou worden om de gehele voorruit te vervangen.
Deze afspraak vond plaats op 29-07-2014 om 08:00 uur en een vervangende auto, een Toyota Auris, was voor mij geregeld.
Aan het einde van de dag heb ik mijn auto met een nieuwe voorruit opgehaald. Echter, ik zag dat er bij de bovenrand van de voorruit een beschadiging van ongeveer 1 cm groot was bijgekomen.
Dit heb ik toen niet gemeld.

Ongeveer een week later tijdens harde regen bemerkte ik dat de regensensoren niet werkten.
Op 07-08-2014 ben ik zonder afspraak bij de Toyota dealer langsgegaan om dit op te lossen omdat ik zeker wist dat het met de nieuwe ruit te maken had.
De monteur stond mij te woord,

Service
Anoniem
02/10/2014
9

Vriendelijke en goede service, kennis van zaken.

Service
Anoniem
01/10/2014
9

al enkele malen goede ervaringen met Kooijman Utrecht

Service
M. Munnecom (Utrecht)
01/10/2014
10

Een vriendelijke en prijsbewuste dealer die een goede kwaliteit biedt met een persoonlijke service

Service
N. Timmer (Utrecht)
01/10/2014
10

Goede service en ik werd telkens vooraf en duidelijk geïnformeerd over de noodzaak en extra kosten van bijkomende werkzaamheden.

Service
Anoniem
30/09/2014
10

Er heerst een fijne sfeer met persoonlijke benadering.
De wensen en vragen van de klant staan centraal en worden eerlijk besproken.

Service
Dhr H Goedhard (Utrecht)
30/09/2014
8

Een 8 is voor ons zeer goed, hoger geven we zeldzaam.

Verkoop
Anoniem
29/09/2014
5

er zijn afspraken gemaakt die niet nagekomen zijn.

Verkoop
Dhr. Dennis J.P. Meulendijks (Utrecht)
29/09/2014
10

Vanwege zijn klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid.

Service
Nico Plasmeijer (Utrecht)
29/09/2014
8

Klantvriendelijk en gastvrij

Verkoop
Anoniem
25/09/2014
9

vertrouwen

Service
Wim Dickhoff (Utrecht)
24/09/2014
8

Betrouwbaar en deskundig

Service
Anoniem
23/09/2014
9

vriendelijk goede service

Service
Anoniem
23/09/2014
9

goede, snelle service, heldere communicatie

Verkoop
Anoniem
23/09/2014
9

Heel klantvriendelijk. Alles is netjes afgehandeld. Geen verrassingen.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

omdat ik volkomen tevreden ben

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Goede service, klantgerichte benadering, prettige monteurs, goed contact met de klant, uitstekende hoofdmonteur/chef van de werkplaats

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Prima service.

Verkoop
Dhr. W. Van Rijswijk (Culemborg)
19/09/2014
10

Professionaliteit, kwaliteit, klantvriendelijkheid en geduld zijn kernwoorden die bij mij opkomen, wanneer ik terugdenk aan mijn ervaring met Kooijman Autogroep. Ik zou deze dealer dan ook zeker aanraden bij anderen.

Service
Ing. J. Boter (Utrecht)
19/09/2014
8

Kan altijd nog beter. Bijvoorbeeld met rapport tonen wat getest is en wat de uitkomsten waren.

Service
Marten (Maarssen)
19/09/2014
9

De wijze waarop de mensen van deze dealer met de klant omgaan.

Verkoop
w v ree v d berg. (doorn)
19/09/2014
8

Ben tevreden met de kia dealer en daardoor ben ik overgestap naar toyota

Verkoop
Anoniem
10/09/2014
9

Servicegericht en kennis van zaken.

Service
Anoniem
28/08/2014
10

Vriendelijk personeel, eerlijk en duidelijk. Van te voren gevraagde automaat leenauto was ook keurig geregeld. Prima service!

Service
Anoniem
27/08/2014
9

Hele vriendelijke service en goed overzicht in het kostenplaatje

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Deze dealer is betrouwbaar en heeft een een goeie service en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
26/08/2014
10

Komen afspraken na en de auto wordt elke weer schoon afgeleverd na een onderhoudsbeurt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en prettig is dat je weet wat daarbij de extra kosten zijn. Ben al vele jaren naar volle tevredenheid klant bij deze dealer.

Service
Anoniem
25/08/2014
8

Een fijne dealer.

Service
Mw. L. Brugman- Straub (Utrecht)
25/08/2014
8

Vriendelijk personeel. Gebruik van een leen auto. Ondanks dat de dealer wat verder zit, rijd ik er graag voor om.

Service
Mw. L. Brugman- Straub (Utrecht)
25/08/2014
8

Vriendelijk personeel. Gebruik van een leen auto. Ondanks dat de dealer wat verder zit, rijd ik er graag voor om.

Service
Cyriel Pluimakers (Utrecht)
20/08/2014
10

Uitstekende service en heldere communicatie.

Service
Anoniem
19/08/2014
10

Snel klaar. Correcte behandelig

Verkoop
Anoniem
14/08/2014
10

Vriendelijk, duidelijk, betrokken.

Service
Anoniem
14/08/2014
9

Vertrouwen goed op de hoogte wat het gaat kosten

Service
Anoniem
12/08/2014
10

Goede service

Service
Dhr. R.H.P. Vermeulen (Utrecht)
11/08/2014
10

Vriendelijk personeel, nette behandeling, duidelijke uitleg, alles altijd conform afspraak

Service
Anoniem
05/08/2014
7

Tot nu toe ben ik tevreden maar de dealer vind ik nog niet veel beter dan andere dealers.

Service
F.J.J.Berings (Utrecht)
05/08/2014
10

Omdat alles perfect is, van klantvriendelijkheid tot vakkennis.

Verkoop
Anoniem
04/08/2014
10

Goede service

Verkoop
Sonja van Vlooten (Utrecht)
31/07/2014
9

behandeling, omgang met de klanten. Het afleveren van de auto. En hoe de verkoper met de klant omgaat. PRIMA

Verkoop
Anoniem
29/07/2014
10

goede service

Service
aj spies (Maarssen)
24/07/2014
8

Goede service klantvriendelijk

Service
Henk van Beek (Utrecht)
22/07/2014
8

Fijne garage!

Service
Anoniem
17/07/2014
10

Deze dealer is betrouwbaar. Die werkt transparant, communiceert goed, denkt mee.

Service
Richard Paardenkooper (Bilthoven)
17/07/2014
9

goed service, aardig en kostenbewust

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
9

betrouwbaar, eerlijk, goed

Service
Dick Ockeloen (Maarssen)
10/07/2014
9

Goede informatie en op tijd klaar en auto netjes terug gekregen gewassen en schoongemaakt, rep. volgens opgave en goed uitgevoerd

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Heldere afspraken, goede uitleg over wat er moet gebeuren, zeer vriendelijke ontvangst, lekkere koffie.

Service
dhr.m.kuyper (GROENEKAN)
09/07/2014
9

professionele service en technische bekwaamheid

Service
JAN GAASENBEEK (WESTBROEK)
09/07/2014
9

vriedelijke behandeling keurige menselijke behandeling

Service
N.J.M. Adema (Utrecht)
09/07/2014
9

denken mee, reparaties goed, houden zich aan afspraken etc.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
10

Ik ben tevreden over de persoonlijke aandacht, antwoord op mijn vragen, flexibiliteit ivm maken van afspraken en de effort die verkoper heeft gestoken in het verkrijgen van de ideale lever datum.

Service
Anoniem
08/07/2014
2

Bij de verkoop van de auto is men niet eerlijk geweest en tijdens de eerste servicebeurt kan ik niet lovend zijn over de klantenservice.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

De medewerkers van de dealer zijn attent en de dealer levert goede kwaliteit en maakt zijn afspraken waar.

Service
Ben Streppel (Utrecht)
08/07/2014
10

Ik ben zeer tevreden met de afspraak om een onderhoudbeurt te laten doen en deze beurt is tot mijn volle teredenheid uitgevoerd. Verrassend vond ik het dat de auto ook helemaal schoon was, gewassen en van binnen gestofzuigd!.

Service
Ed de schoolmeester (Utrecht)
08/07/2014
8

Geen reden voor ontevredenheid.

Service
Wout van Dam (Utrecht)
08/07/2014
9

Een 10 had ook goed geweest, maar met een 9 blijft er wat over om toch nog beter te kunnen worden.

Verkoop
Anoniem
07/07/2014
8

Betrouwbaar, deskundig, transparant, komt afspraken na, etc.

Verkoop
Nieuwboer (Bunschoten)
30/06/2014
9

Zeer vriendelijke klantgerichte mensen. Goede service. Enig minpunt was dat de airco niet werkte toen ik de auto kreeg, maar dit werd wel goed opgelost.

Service
Anoniem
26/06/2014
7

tevreden

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Ik vind Kooijman een prettig bedrijf waar de mensen je vriendelijk en vakkundig te woord staan/helpen.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Wij zijn zeer tevreden over de service en medewerkers van onze Toyota dealer

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Ontvangst vriendelijk, onderhoud en uitleg goed. In de wachtruimte vond ik de stoelen erg oncomfortabel.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
8

Goede service

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
10

Zeer tevreden klant , netjes geholpen

Service
Lidy van Dam (Utrecht)
26/06/2014
9

Klantvriendelijk, zorgvuldig en goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat de auto na een beurt gereinigd wordt, vind ik een hele aardige gewoonte.

Verkoop
R. Sikkens (Nieuwegein)
26/06/2014
10

Men heeft de tijd genomen tijdens de proefrit, een duidelijke offerte opgesteld en tijdens de aflevering is er ruim de tijd genomen voor een gedetailleerde uitleg door een verkoper met kennis van zaken. Ik heb een model gekregen waarin een update was geplaatst en ook hiervan kon hij mij volledig informeren.

Service
R.S.Hoff-Waters (Maarssen)
26/06/2014
9

Goede service, goede behandeling en goede voorlichting.
Het is net geen tien geworden, het ene minpuntje is dat als de reparatie klaar is niet daar direct op wordt gewezen, andere werkzaamheden worden dan waarschijnlijk eerst afgemaakt. Als je dan zelf gaat vragen, dan wordt gezegd we zouden net na u toe om te zeggen dat uw auto klaar is. Maar het is maar een klein minnetje. Verder prima garage.

Service
S M te Strake (Bilthoven)
26/06/2014
8

Mijn probleem t.a.v. het geluid bij sluiten van het voorportier is niet opgelost, maar ik ben nu niet meer ongerust.

Service
Anoniem
12/06/2014
8

Goede service

Service
Anoniem
12/06/2014
8

prettige duidelijke eerlijke behandeling

Service
Anoniem
12/06/2014
9

Mijn accu is niew, gratis test en mijn is schoon, ook gratis!

Service
T. Lindelauf (Utrecht)
12/06/2014
10

erg vriendelijke en klantgerichte mensen.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.